Annette
Reinsberg Vernan

Advokat

Bilde av Annette Reinsberg.jpg

Fagområde

Annette jobber som advokat og er tilknyttet faggruppen arbeidsrett.

I det daglige bistår Annette norske og internasjonale klienter med juridisk rådgivning og tvisteløsning på arbeidsrettsområdet. Hun jobber også med tilgrensende fagområder som personvern, avtalerett og selskapsrett.

Annette har erfaring med juridisk rådgivning, tvisteløsning og forhandlinger på arbeidsrettens område, herunder knyttet til opphør av arbeidsforhold, virksomhetsoverdragelser, varslingssaker, ansettelsesvilkår, arbeidstid, ferie, pensjon, innleie- og konsulentavtaler mv. Som spesialrådgiver i Arbeidsgiverforeningen Spekter fungerte hun som kontaktperson/rådgiver for HR og ledere i Spekters medlemsbedrifter og hjalp til med daglige arbeidsrettslige utfordringer og personalhåndtering.

Annette har også kompetanse på kollektiv arbeidsrett og tariffrettslige spørsmål. Annette har videre jobbet mye med problemstillinger knyttet til hjemmekontor, oppholdstillatelse og diskriminerings- og likestillingsregelverket. Innenfor personvern har hun erfaring med løpende rådgivning om personvernrettslige spørsmål knyttet til ansatte, og svært god kompetanse om forskrift om innsyn i arbeidstakers e-post.

Annette har i tillegg lang erfaring med forretningsjuridisk rådgivning, transaksjonsarbeid (M&A) og selskapsrett fra Advokatfirmaet BAHR, herunder utforming og forhandling av kontrakter/ avtaledokumenter, due diligence og avtaletolkning.

Utdanning

  • 2015 - 2017Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo (UiO)
  • 2012 - 2015 Master i Rettsvitenskap, Universitetet i Tromsø
  • 2017 Utvekslingssemester, Bond University

Arbeidserfaring

  • 2023 - Advokat, Ræder Bing Advokatfirma AS
  • 2022 - 2023Advokat, Advokatfirmaet Ræder AS
  • 2020 - 2021Spesialrådgiver, Arbeidsgiverforeningen Spekter
  • 2018 - 2020Advokatfullmektig, Advokatfirmaet BAHR AS
  • 2017Saksbehandler, Protector forsikring ASA
  • 2014 - 2015 Saksbehandler og gruppeleder, Jushjelpa i Midt-Norge

Annet

Forfatter av artikler

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....