Rangeringer og anerkjennelse

LinkedIn icon

Flere av våre advokater er gjengangere når det lages rangeringer og overbringes utmerkelser i advokatbransjen.

CHAMBERS_generell_dark.jpg

Internasjonal anerkjennelse

Det britiske analysebyrået Chambers har publisert rangeringer av den internasjonale advokatbransjen siden 1990. De sysselsetter nå et team på 170 analytikere som gjør inngående vurderinger av verdens beste advokater og advokatbyråer basert på objektive og detaljerte kriterier.

Chambers & Partners 

I den siste utgaven av Chambers Europe anerkjennes flere av Ræder Bing sine advokater.

I siste Chambers Europe 2024 er våre fagruppene Restrukturering og insolvens og TMT - Media også rangert. Les mer 

Om Ræder Bing

The Legal 500

I Legal 500- resultatene som ble offentliggjort mars 2024 er vi stolte over at flere av våre fagområder og advokater er anerkjent av Legal 500 innen sine fagfelt. Her opprettholder Ræder Bing sine sterke plasseringer internasjonalt innen:

  • Employment 
  • Insolvency and Corporate Recovery,
  • Insurance
  • Intellectual property
  • Maritime Law
  • Real Estate 
  • Tax

    Advokat / partner Jon Andersen trekkes frem som Leading Individual og Kristian Østberg som Next Generation Partner innen 'Insurance' 

Om Ræder Bing

World Tax 

Advokatfirmaet Ræder med sterke plasseringer innen kategoriene Transactional Tax, Tax Controversy og Shipping i 2024-utgaven av World Tax.

World Trademark review 1000

IPR teamet anerkjennes for sin kompetanse i den internasjonale rangeringen World Trademark Review. 

IP stars

Partner og advokat Magnus Ødegaard fikk prisen Copyright star 2023 og Trade mark star 2023 for Norway fra IP STARS from Managing IP. IP STARS har siden 1990 rangert både advokatfirmaer og enkeltadvokater innen immaterialrett. IP er forkortelsen for «Intellectual Property» 

Norsk rangering

Det gjøres også rangeringer i Norge, og den best kjente av disse er Finansavisens advokatundersøkelse. Ræders advokater er på listene og blant landets fremste advokater: 

 

Firmaet har førsteplassen i Advokatundersøkelse som beste firma innen kategorien Media, Kultur og Sport. 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....