Advokatfirmaet Ræder inngår samarbeid med Smart Innovation Norge

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.1. september 2022

Advokatfirmaet Ræder er ny partner på juridiske tjenester til Smart Innovation Norway. Målet er å sikre gründere og oppstartsbedrifter med et solid juridisk fundament og hjelpe dem på veien videre.

SIN Team august 2022.jpg

Advokatfirmaet Ræder har i mange år jobbet tett med en lang rekke teknologiselskaper og har førstehåndskunnskap til behovene som bedriftene har i ulike faser av sitt livsløp. Ræder jobber tett med alt fra gründer- og innovasjonsmiljøer til børsnoterte foretak og større multinasjonale konsern.

– Vi er veldig fornøyde med å få Ræder med som partner på juridiske tjenester, de har god og lang erfaring med å jobbe med innovasjonsaktører og start ups, og ikke minst – en betydelig internasjonal erfaring, sier Lorenzo Ruscelli, leder for Smart Innovation Venture. 

Ikke ta for lett på det juridiske

I en oppstartsfase kan avtaler og andre juridiske problemstillinger virke fjerne og mindre viktige. Samtidig kan nettopp tidlig bistand med slike forhold bidra til at gründerne lykkes med å bringe virksomheten videre fra gründerfasen.

– Inkubatoren i Halden har hatt en sterk utvikling de siste årene. Vi ønsker å være med på å realisere «startups» og «scaleups», og hjelpe de ulike selskapene med å ta nye steg og ikke minst sikre at det juridiske grunnlaget er på plass. Vi heier på et yrende gründermiljø og satser på å ta en aktiv del i miljøet knyttet til Smart Innovation Norway fremover, sier Tone Kaarbø, Managing partner i Ræder

Internasjonal kompetanse

Selv om Ræder er lokalisert i Oslo arbeider selskapet på nasjonal og internasjonal basis. Ræder har flere advokater med internasjonal bakgrunn og med solid erfaring med komplekse internasjonale oppdrag. Med bakgrunn i denne kompetansen har Ræder delvis fulgt, og delvis ledet, kunder utenfor landegrensene. For flere av Ræders større teknologikunder, koordinerer selskapet all juridisk bistand, både innenlands og utenlands, og hjelper med etablering av internasjonal konsernstruktur og utforming av internasjonale avtaler.

Noen av Ræders sentrale ressurser har spilt nøkkelroller i flere teknologi-selskaper, og/ samt hatt sentrale roller i et stort antall emisjoner – hvor flere av disse emisjonene var rettet mot store, internasjonale investeringsfond.

Samarbeidet og spisskompetansen dekker uten tvil et behov der ute, spesielt i bedriftenes oppstartsfase og etter hvert som de skal bygge en organisasjon som er god nok til at man greier seg på egenhånd. «Så dette samarbeidet styrker vårt tilbud til medlemmene våre», sier Ruscelli.   

Tilgjengelighet - Team Ræder 

Med Ræder på laget slipper oppstartsbedriftene å lete etter juridisk bistand på egenhånd. Ræders advokater er kjent for å ha et blikk både for markedsmuligheter og det juridiske. SIN får her en aktør som kan være en sparringspartner innen forretningsjus – med lav terskel for å ta kontakt, påpeker Lorenzo Ruscelli.

Ræder har satt sammen et erfarent team med ulik kompetanse for å dekke medlemmene sine ulike behov og består av: 

 

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....