Ræders skatteeksperter anerkjennes i World Tax

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.31. august 2023

Advokatfirmaet Ræder med sterke plasseringer innen kategoriene Transactional Tax, Tax Controversy og Shipping i 2024-utgaven av World Tax.

abstract-glittering-blue-glitter-with-golden-christmas-lights-and-shiny-sparkling-background.jpg_s=1024x1024&w=is&k=20&c=DULxH-8YW0PsPNJ86v9IMmV602JCher8Sw_0MyUL4Tg=.jpg

Utmerkelsen i World Tax guiden er en anerkjennelse av det gode arbeidet vår skattegruppe har gjort over flere år. Ræder har et sterkt kompetansemiljø på dette feltet. Dette blir nok en gang bekreftet av World Tax og vi er stolte over å få befestet vår posisjon som et ledende advokatfirma også på dette området.

Women in Tax Leaders

I årets publikasjon har Anne Gro Enger blitt anerkjent som «Highly regarded practitioner» og en «Women in Tax Leader». Dette gjør henne til en del av den prestisjefulle listen med verdens ledende kvinnelige skatterådgivere og advokater. En plass i guiden krever nominasjoner fra kunder og andre rådgivere og advokater innen bransjen og er en bekreftelse på sterke prestasjoner og utmerkelse i markedet det siste året.

Anne Gro Enger er partner og faggruppeleder for skatteavdelingen i Ræder. Hun har lang og bred erfaring fra norsk og internasjonal skatterett, med internasjonal selskapsbeskatning som sitt hovedfelt. Hun har bakgrunn som internadvokat fra olje og gass-sektoren, erfaring som dommerfullmektig, samt flere år i Skattelovavdelingen i Finansdepartementet og i skatteforvaltningen. Anne Gro jobber hovedsakelig med næringsbeskatning og er  medlem av klagenemnda for petroleumsskatt.

Se resultatene her

 

Om World Tax
World Tax, kartlegger de ledende advokater og advokatfirmaer innen skatt. Guiden er utarbeidet i samarbeid med International Tax Review. World Tax dekker 140 jurisdiksjoner og er basert på undersøkelser blant 25 000 klienter og 4800 bransjekollegaer globalt.

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....