Hanna Norum og Espen Komnæs blir nye partnere i Ræder Bing

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.1. juni 2024

Vi har gleden av å ønske Hanna Norum og Espen Komnæs velkommen som nye partnere i Ræder Bing.

Hanna Norum og Espen Komnæs.png

Spesialkompetanse på forsikring

Hanna Norum ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2006 og har omfattende erfaring og spisskompetanse innen forsikringsrett, inkludert skadeforsikring, personforsikring og internasjonal forsikring. Hun rådgir om regulatoriske spørsmål og har bred erfaring innen erstatningsrett samt generell tvisteløsning og prosedyre. Hanna er Generalagent for Lloyd’s i Norge. Hun kommer til Ræder Bing fra Berngaard, hvor hun har vært partner de siste årene, og har tidligere erfaring fra Advokatfirmaet Sverdrup og Finansklagenemnda.

"Jeg ser frem til å begynne i Ræder Bing. De har solid kompetanse og et sterkt forsikringsteam. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke dette ytterligere," sier Norum.

Espen Komnæs kommer også til Ræder Bing fra Berngaard. Espen har over 40 års erfaring med forretningsjus, med særlig vekt på konfliktløsning og prosedyre. Han har spesialkompetanse innen erstatnings- og forsikringsrett, inkludert større kollektive erstatningsoppgjør. Espen har møterett for Høyesterett, tilleggsutdannelse som voldgiftsdommer, og har i flere tiår vært norsk representant for forsikringsmarkedet Lloyd’s of London og Lloyd’s Insurance Company.

"Jeg har jobbet med saker og klienter i bransjen i over 40 år og gleder meg til å være med på å videreutvikle forsikringsteamet i Ræder Bing," sier Komnæs.

Omfattende erfaring og ekspertise

De to nye partnerne kjenner forsikringsmarkedet godt og har bistått kunder med forsikringsrådgivning i mange tiår – både internasjonale og nasjonale kunder, inkludert utenlandske forsikringsforetak, forsikringsformidlere og forsikringskunder. Hanna og Espen har erfaring fra alle typer forsikringer – fra enkeltstående forsikringskrav til store ulykker, veiledning og utarbeidelse av forsikringsdokumenter, bistand til porteføljeoverdragelser og høringsuttalelser til regelverksendringer. De har begge i tillegg spesialkompetanse knyttet til utenlandske forsikringsforetaks virksomhet i Norge, blant annet myndighetskontakt og rapporteringsplikter.

"Vi er svært glade for at Hanna Norum og Espen Komnæs velger å starte i Ræder Bing. Begge advokatene har lang og bred erfaring innen sitt fagområde, og de er faglig meget dyktige. De har vist at de håndterer komplekse saker på en svært god måte, er kommersielle og har inngående bransjekompetanse. Deres kompetanse blir derfor viktig for oss og våre kunder. Forsikring er et satsningsområde i Ræder Bing, og vi har et sterkt forsikringsteam som nå blir ytterligere styrket med to nye partnere. Vi er veldig glade for å ønske dem velkommen til oss," sier Tone Kaarbø, Managing Partner.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....