Børs og kapitalmarkeder

Børs og kapitalmarkedet er en viktig kilde til finansiering i norsk næringsliv. Transaksjoner på verdipapirmarkedet krever ekspertise innenfor et komplekst regelverk som stadig øker i omfang. Økt interesse fra internasjonale aktører er også med på å utvikle børs- og verdipapirretten.
bilde_av_aviser_med_børsnoteringer.jpg

Våre advokater er jevnlig involvert i transaksjoner på børs, både ved børsnoteringer og i forbindelse med egenkapitaltransaksjoner. Med bred erfaring knyttet til det meste av problemstillinger av relevans for børsnoterte foretak, samt en særlig styrke på foretak innen IKT-, shipping- og eiendomsbransjen, er vi godt kvalifisert til å bistå våre klienter på børs og kapitalmarkeder. Ræder Bing yter dessuten løpende rådgivning til utstedere, investorer eller andre aktører, både i relasjon til børsregler og andre regulatoriske forhold.

Ræder Bing US Corporate Desk 


Vi har etablert en «US Corporate Desk» som følge av at to av våre partnere innehar advokatbevilling og har betydelig erfaring fra advokatpraksis i New York. US Corporate Desk tilbyr blant annet tilrettelegging for nordiske selskaper som ønsker å utvide sitt nedslagsfelt mot det amerikanske investormarkedet.

Som første advokatfirma utenfor USA har Ræder Bing blitt oppnevnt som sponsor på OTC Markets i USA, hvilket kvalifiserer vårt advokatkontor til å bistå børsnoterte selskaper i Norden som ønsker opptak av aksjer til handel på OTCQX Best Market eller OTCQB Venture Market på OTC Markets, noe som gir klienten tilgang til det amerikanske kapitalmarkedet.

Vi har også, sammen med amerikanske rådgivere, bistått norske børsnoterte selskaper i forbindelse med en full notering på Nasdaq Stock Market.

Vi hjelper din virksomhet med

 • Børsnoteringer
 • Utarbeiding av prospekter, informasjonsdokumenter og tilbudsdokumenter
 • Egenkapitaltransaksjoner
 • Obligasjonsutstedelser
 • Håndtering av innsideinformasjon
 • Regelverk for primærinnsidere
 • Flaggeplikt
 • Tilbudsplikt
 • Løpende rådgivning til noterte foretak

  Møt teamet her
articleCreated with Sketch.7. januar 2022

Nexwafe GMBH’s €39 million series C financing round

closeup-of-modern-photovoltaic-solar-battery-panels-solar-panel-picture-id1340934949.jpg

Advokatfirmaet Ræder AS advised NexWafe GmbH on their India Strategic Partnership Agreement with Reliance Industries Limited subsidiary Reliance New Energy Solar Limited (RNESL).

articleCreated with Sketch.4. mars 2021

IDEX Biometrics ASA Listed on Nasdaq

bilde av nasdaq.jpg

We would like to congratulate IDEX Biometrics ASA with its recent Nasdaq listing. IDEX Biometrics, a long-standing client of Ræder, is the leading provider of biometric identification and fingerprint sensor solutions and as of 1 March 2021 their shares are trading on the Nasdaq Capital Market, in addition to Oslo Børs.

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....