Marthe Grimsrud ny senioradvokat i Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.5. oktober 2021

Marthe Grimsrud er ny senioradvokat i Ræder og styrker eiendomsavdeling og selskapets entreprisegruppe.

Bilde av Marthe Grimsrud.jpg

Marthe har en Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og en Bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Hun har bred erfaring som advokat og jobber i hovedsak med eiendom, entreprise, kontraktsrett, samt prosedyre/tvisteløsning.

Før Marthe begynte i Ræder var hun senioradvokat i Advokatfirmaet Økland & Co DA. Marthe har også vært dommerfullmektig i Sør-Østerdal tingrett og har bred prosesserfaring fra stilling som dommerfullmektig. Hun prosederer jevnlig saker for domstolen og har lang erfaring med tvisteløsning i og utenfor domstolene.

– Det er en glede å ønske Marthe velkommen til Ræder. Hennes erfaring fra utbyggingssaker, entrepriser og håndtering av tvistesaker er ettertraktet blant bransjeaktørene. Vi er glad for å få henne til eiendomsavdeling, sier Eva Hagen, partner og leder for avdelingen.

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....