Jørgen Bull ny partner i Ræder!

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.1. mars 2023

Vi har gleden av å ønske Jørgen Bull velkommen som ny partner. Jørgen er utnevnt til partner i Advokatfirmaet Ræder fra 28. februar og vil styrke vår posisjon innenfor skatt og merverdiavgift.

NIC_7017.jpg

Jørgen ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 1999. Han har bakgrunn både fra skatteetaten, fra Statoil og har jobbet som advokat i flere firmaer bla PWC, DLA Piper. Han har vært partner i firmaene Tax Legal og Ryger og kommer til Ræder fra fra Seland | Rödl & Partner AS der han har vært partner siden 2019. 

- Jeg ser frem til å bli kjent med nye kolleger i Ræder. Firmaet har solid og bred forretningsjuridisk kompetanse og et sterkt team innenfor skatt blant forretningsadvokatfirmaene. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke dette ytterligere sier Bull.

Jørgen har lang og bred erfaring med rådgivning innenfor merverdiavgiftsområdet. Han har arbeidet med merverdiavgift i forbindelse med import/eksport, avgiftsplanlegning i forbindelse med utbygging av fast eiendom, klagesaker og bokettersyn.

-Vi er svært glade for at Jørgen velger å starte i Ræder. Han har bred kompetanse innenfor sitt fagområde og hans erfaring og spesialist kompetanse blir derfor viktig for oss og våre kunder. Jørgen håndterer komplekse saker på en svært god måte både kommersielt og faglig. Jeg har arbeidet sammen med Jørgen tidligere og ser frem til å jobbe med han igjen og med han på laget utvikle firmaet ytterligere, sier managing partner Tone Kaarbø.

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....