Odd R. Tvedt ny partner i Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.2. september 2019

Odd R. Tvedt, en av nestorene innenfor eiendom og entreprise, begynner som partner i Advokatfirmaet Ræder.

Bilde av Odd R Tvedt i Advokatfirmaet Ræder.jpg

Han kommer fra stillingen som seniorpartner i Kluge, hvor han har vært  i 29 år.

Tvedt starter i Ræder 1.september og vil bistå  Ræders oppdragsgivere og klienter med sin ekspertise innen eiendomsutvikling, entreprise, ekspropriasjon og tvisteløsning.
 
– Det er en glede å ønske Odd velkommen til Ræder. Hans brede erfaring fra utbyggingssaker, entrepriser og eiendomsskattespørsmål er ettertraktet blant bransjeaktørene. Vi ser frem til å få han som en av partnerne i vår eiendomsavdeling, sier Eva Hagen, som leder avdelingen.

Før Odd R. Tvedt startet i Kluge var han blant annet partner i advokatfirmaet Sunde & Co, konsernadvokat i Veidekke og advokat hos kommuneadvokaten i Oslo

– Jeg ser frem til å begynne i Ræder. De har over tid bygget opp en solid kompetanse på eiendom og entreprise. Jeg tror likevel jeg kan tilføre selskapet og deres klienter nye perspektiver. Jeg gleder meg også til å samarbeide med Ræders klienter, og bistå disse med min erfaring som,   rådgiver for offentlige etater og selskaperprivate utviklere og utbyggere, samt rådgivermiljøer , sier Tvedt.

Tvedt har også vært sensor ved det juridiske fakultet i Oslo i mange år, blant annet av  masteroppgaver innenfor bygge- og entrepriserett, og  holdt foredrag for og undervist en rekke klienter innenfor bygge- og entrepriserett. Tvedt har møterett for Høyesterett. Han har prosedert flere betydelige rettssaker bl.a. innenfor fagområdet, og har lang erfaring med tvisteløsning i og utenfor domstolene.

– Eiendom og eiendomsutvikling, entreprise, plan- og bygningsrett, samt skatt og avgifter for næringen, er komplekse fagområder som krever bred kunnskap og erfaring for at kundene skal oppnå gode resultater og for å unngå tvister Hans kombinasjon av erfaring fra juridisk rådgivning og tvisteløsning for et bredt spekter av virksomheter og innenfor et mangfold av problemstillinger, gjør at vi ser frem til å få Odd som en del av teamet i Bjørvika, sier Hagen.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....