Ræder inngår samarbeid med Kaupang Krypto

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.22. mars 2022

Ræder befester sin posisjon innen rådgivning og håndtering av skatt på kryptoinvesteringer - og inngår et samarbeid med Kaupang, Norges ledende tjeneste for kjøp og salg av kryptovaluta.

Samarbeid med Kaupang (2).jpg

«Vi ser frem til et spennende samarbeid og gleder oss til å kunne tilby Kaupangs Premium-kunder skatterådgivning og veiledning om ulike skattemessige aspekter ved kryptorelaterte investeringer» sier managing partner, Tone Kaarbø, her med partner og advokat Kyrre Kielland og CEO i Kaupang Krypto, Nikolai Gobel (til venstre).  

Ræder har bred erfaring med å yte bistand både til selskaper og privatpersoner knyttet til håndtering av skatt og kryptovaluta. Kaupang Krypto har derfor valgt å inngå et samarbeid med Ræder, - der våre advokater tilbyr skatterådgiving til Kaupangs Premium-kunder. Dette er et ekslusivt tilbud for bedrifter og profesjonelle investorer, der Kaupang tilbyr dyp likviditet, analyser, samt skreddersydd handel til markedsledende priser med personlig oppfølging fra megler - alt på én plattform. Les gjerne mer her: https://www.kaupangkrypto.no/premium

Kaupang er en del av Arcane Crypto, Norges største krypto-selskap, som i 2021 ble børsnotert på Nasdaq Stockholm. Dette gir Kaupangs kunder enda sterkere trygghet og beskyttelse av lovverket, - i tillegg til å være et registrert, norsk selskap under tilsyn av Finanstilsynet.  

Selskapsnavnet Kaupang er hentet fra det norrøne ordet “kaupangr” som betyr handelsplass. Selskapets visjon er å gjøre Norge klar for fremtidens digitale økonomi gjennom å skape en markedsplass for rask, trygg og enkel handel av kryptovaluta - både for den erfarne trader og den som skal kjøpe sine bitcoin for første gang.

Ønsker du å vite mer om Ræders spisskompetanse på kryptovaluta finner du våre fagartikler, samt podcastserie på tema her

Seminar 5. april: Skattlegging av kryptoinvesteringer – praktiske råd til skattemeldingen

Den Norske Dataforeningen faggruppe Blockchain arrangerer sammen med Ræder et kombinert seminar/webinar om skattlegging av kryptovaluta og NFT-er og hvordan opplysninger skal innrapporteres i skattemeldingen. Vi vil også si noe om hvordan en kan gå frem dersom en ønsker å rette skattemeldinger for tidligere år. Vil du lære mer om skattlegging av kryptoinvesteringer og praktiske råd til skattemeldingen, kan du delta på vårt seminar med å melde deg på i lenken under 👇

Meld deg på her

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....