Nye partnere i Ræder Bing

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.13. juni 2024

Vi er stolte over å ønske to nye partnere velkommen, begge fra egne rekker. Aleksander Monsen og Øyvind Bjørnstad tiltrer 1. juli 2024.

amob nye partnere.jpg

Spesialkompetanse på eiendom

Aleksander Monsen ble uteksaminert fra Universitetet i Bergen i 2013 og har omfattende erfaring og kompetanse innen fast eiendom, selskapsrett og M&A. Han rådgir på aksje- og eiendomstransaksjoner og bistår eiendomsbesittere, aksjonærer og investorer med rådgivning knyttet til løpende drift av eiendommer og eiendomsselskaper med spørsmål knyttet til aksjonæravtaler.

Han begynte i Bing Hodneland i 2020 og har tidligere erfaring som dommerfullmektig i Kristiansand tingrett samt fra advokatfirmaet Garmann, Mitchell & Co.

«Aleksander er et ønsket og godt tilskudd til næringseiendomsteamet og har gjort en svært god jobb i mange år. Han har naturlig vokst inn i partnerrollen, følger store saker, er hardtarbeidende og meget dyktig i det han gjør," påpeker Kaarbø.

«Jeg er heldig som får en slik mulighet, innenfor et felt jeg brenner for og med kolleger jeg setter utrolig pris på. Jeg gleder med til å kunne bidra til firmaets videreutvikling i en ny rolle» sier Monsen.

Omfattende erfaring og ekspertise på restrukturering og skatt

Øyvind Bjørnstad ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2011. Han jobber med konkursrettslige og skatterettslige problemstillinger og er en nøkkelressurs i Ræder Bings faggruppe for restrukturering og insolvens. Han har lang erfaring med konkursbo og restruktureringer og har spesialkompetanse innen innkreving og tvist tilknyttet insolvente virksomheter og ettergivelse av skatt og mva.

«Øyvind har bred erfaring innen fagfeltet og har vært sentral i behandlingen av våre største og mest komplekse saker. Han vil spille en viktig rolle i den videre utviklingen av insolvensteamet», sier Kaarbø.

Øyvind har vært i selskapet siden 2016 og har de siste fire årene vært ansattrepresentant i styret. Han har bakgrunn fra Skatteetaten og Namsfogden.

«Ræder Bing har et sterkt fagmiljø innen restrukturering/insolvens og skatt. Jeg ser frem til å fortsatt være en del av miljøet og videreutvikle avdelingen sammen med noen av bransjens beste advokater," sier Bjørnstad

Utvikling av talenter

"Å utvikle egne talenter er noe av det viktigste vi gjør, og vi er svært glade for å få yngre og skarpe krefter inn i partnerskapet. De vil være viktige i den videre utviklingen av firmaet," avslutter Kaarbø.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....